WORKSHOPS, COACHING EN TRAININGEN TIJDENS CORONA

JOY! Loopbaancoaching heeft inmiddels veel ervaring met het ontwikkelen en geven van op maat gemaakte workshops en trainingen aan werknemers. Zowel online via Zoom of Skype als live, uiteraard binnen de geldende coronamaatregelen. Ook is individuele coaching mogelijk.

online coaching, online loopbaancoaching, online training, blended coaching, wandel coaching, Corona, Covid 19, 1,5 meter, Skype, Zoom, online sessie, Skype coaching, Facetime coaching, wandelcoaching, wandelsessie, online naar meer plezier in je werk, online happy in je werk, bezinning

Waardering deelnemers

Deze workshop is ontwikkeld voor de Week van de Mobiliteit (regio Haarlem) En werd beoordeeld met een gemiddelde van 8,5!

• 'Doordromen, realistisch maken en stappen zetten!'

• 'Dichter bij mijn doel met meer vertrouwen in mezelf'

• 'Mijn doel is veel duidelijker en ik ervaar minder belemmeringen'

' • 'Alternatieven om mijn doel te bereiken en gelukkig te blijven zonder dat ik direct een andere baan hoef te hebben'  

meer plezier in je werk, ander werk, welk werk past er bij mij, hoe vind ik een leukere baan, hoe haal ik meer voldoening uit werk, hoe haal ik meer energie uit mijn werk, Noord-Holland, regio Haarlem, regio Amsterdam, leuker werk vinden, waarderend onderzoeken, oplossingsgericht werken, oplossingsgericht coachen

INTERVIEW MET JOYCE BLOK VOOR MAGAZINE A + O FONDS GEMEENTEN

“Baas in eigen loopbaan is een fantastisch mini-loopbaantraject dat we al sinds 2012 in Amsterdam geven, inmiddels 2 tot 3 keer per maand", vertelt Joyce in het artikel over de training Baas in eigen loopbaan'. "Medewerkers krijgen tijdens deze training inzicht in hun eigen loopbaanmogelijkheden en ambities. Wie ben je, waar ben je goed in en waarin onderscheid jij je van anderen, en hoe breng je dat helder en overtuigend over? Centraal staan iemands talenten, kwaliteiten, expertises, ambities en mogelijkheden, maar ook eventuele drempels en valkuilen worden belicht. Doel is om een individueel plan van aanpak te maken met concrete vervolgstappen."

LEES HET VOLLEDIGE ARTIKEL

Resultaat: na afloop heb je een duidelijk beeld van je talenten, krachten/bronnen. Zodat je die in kunt zetten om je gewenste toekomst/ doelen/ opgave van de organisatie - te realiseren. Daarnaast leer je werken met de zeer waardevolle methode AI en dan specifiek het effect van waarderend onderzoekende vragen.

Waardering deelnemers

• 'Leuke methode die ik ook in mijn werk kan inzetten'

• 'Focus op het positieve maakt het bereikbaarder'

• 'Eigen dromen realiseren in kieine stapjes'

• 'Dat positieve energie voor mij belangrijk is en dat ik de voorwaarden hiervoor zelf kan en wil creëren'

• 'In een droom kunnen realistische elementen zitten'

TRAININGEN & WORKSHOPS

JOY! ontwikkelt en geeft ook (incompany) trainingen en workshops op maat.

Onderstaand aanbod is een greep uit custom made trainingen en workshops ter inspiratie.  

INDIVIDUELE COACHING

JOY! Loopbaancoaching heeft ruime ervaring in het begeleiden van mensen naar (ander) werk met goede plaatsingsresultaten. In overleg met de medewerker kan hiervoor een individuele loopbaan- en/of NLP-coachingstraject ingezet worden.WORKSHOP: HOE KAN NLP JE HELPEN BIJ HET REALISEREN VAN EEN SUCCESVOLLE LOOPBAAN?

Ik werk in mijn loopbaanpraktijk regelmatig met NLP waarbij ik mensen hun eigen kracht en mogelijkheden laat ontdekken. Dat is ook de kern van deze workshop.

We werken met een kleine groep aan een door jou geformuleerd doel in jouw loopbaan waar je graag aan wilt werken. Uitgangspunten zijn: richting geven, motivatie, stappen zetten, zelfvertrouwen en positieve energie.

Wat ik van je vraag is een open blik en actieve inzet. Laat je verrassen door wat NLP voor jou kan betekenen.

Resultaat: deelnemers hebben een positief doel voor hun loopbaan geformuleerd én de eerste stappen om dit te bereiken.

WORKSHOP: SCHATGRAVEN NAAR JOUW TALENT, VAKMANSCHAP & WERKPLEZIER

Tijdens deze workshop maak je kennis met Appreciative Inquiry ofwel waarderend onderzoeken. Deze methode richt de aandacht op waarom het goed gaat en hoe het goede verder vergroot en versterkt zou kunnen worden. Op een waarderende, onderzoekende manier gaan we op zoek naar momenten waarop jij het meeste in je kracht was, effectief was, vakmanschap toonde en professionele trots had.

Vervolgens verbeeld je jouw gewenste toekomst, je mooiste bijdrage aan de organisatie-opgave en onderzoek je welke stappen je nog moet nemen om dit te realiseren.

Werkvormen: Appreciative Inquiry (AI) is in het Nederlands ook bekend onder de naam ‘Waarderend Onderzoeken’. De methode richt de aandacht op waarom het goed gaat en hoe dat goede verder vergroot en versterkt zou kunnen worden. De positieve focus laat iedereen in zijn waarde en is niet bedreigend maar juist inspirerend, uitnodigend en includerend. Tijdens de workshop maken we ook gebruik van de methode Oplossingsgericht Werken en Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP).

NEEM CONTACT OP OM DE MOGELIJKHEDEN TE BESPREKEN

Werknemers die plezier hebben in hun werk, zich nuttig voelen en hun passie en talenten kunnen toepassen, functioneren het beste en zorgen uiteindelijk ook voor een gezonde én succesvolle organisatie.

Met dit als uitgangspunt adviseert, coacht en traint Joyce Blok directie, management en medewerkers. Om te veranderen. Om grenzen te verleggen. Om strategische, economische en persoonlijke doelen te bereiken. En, uiteindelijk, om een dynamische werksfeer te creëren waarin werkplezier centraal staat.

Esther: "Tijdens de NLP-workshop wist Joyce een goede en vertrouwde sfeer te creëren binnen de groep. Door praktisch uitvoerbare opdrachten kon al snel een concreet doel gesteld worden, die ik dezelfde dag ten uitvoer heb gebracht. Het is mooi om te zien dat Joyce werkt vanuit passie. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Joyce bedankt voor het inzichtelijk maken van de te nemen stappen naar mijn einddoel!"

MEER ERVARINGEN

JOY! LOOPBAANCOACHING HEEFT ONDER ANDERE GEWERKT VOOR:LOOPBAANCOACHING         ORGANISATIES         WERKWIJZE         JOY(CE)         ERVARINGEN         CONTACT

© 2021 JOY! Loopbaancoaching | Alle rechten voorbehouden | KVK 53272196