MAAK EEN AFSPRAAK

Zoek je een baan die echt bij je past, die je inspireert en waar je energie van krijgt?  Ben je toe aan een nieuwe uitdaging of wil je meer balans tussen privé en werk?

Wat je motivatie ook is, als jij bereid bent om echt te werken voor je droombaan dan begeleidt JOY! Loopbaancoaching je graag.

INTAKE GESPREK

In een eerste gratis en vrijblijvend gesprek bespreken we jouw loopbaanvraag, je wensen, verwachtingen en je huidige situatie.


INDIVIDUELE COACHINGSTRAJECT

Gedurende het traject werk je aan je persoonlijke effectiviteit waarbij je stapsgewijs wordt ondersteund en begeleid. Mijn aanpak is persoonlijk en betrokken, maar ook realistisch en resultaatgericht. Met behulp van verschillende instrumenten en methodieken die bij jou en je specifieke loopbaanvraag passen, onderzoek je wie jij bent, waar je ambities en mogelijkheden liggen én hoe je die kunt vertalen naar een baan.

RESULTAAT

• Een baan waar je met veel (meer) plezier werkt!

• Je bent je (weer) bewust van jouw dromen, passies en talenten en wat je écht belangrijk vindt in je werk.

• Je kunt duidelijke keuzes maken omtrent je loopbaan zoals het zoeken naar een nieuwe functie binnen of buiten je huidige organisatie.

• Je doorbreekt belemmerende patronen zodat je al je energie, kwaliteiten en potentie kunt richten op het realiseren van je doelen.

© 2018 JOY! Loopbaancoaching | Alle rechten voorbehouden | Webdesign by Miss Write  

Leonie: "Omdat ik tegen mijn eigen beperkingen op liep en moeite had om echt een stap te zetten heeft Joyce mij ondersteund door NLP. Dit heb ik als heel verhelderend ervaren. Na een aantal loopbaangesprekken met Joyce heb ik heel gericht op verschillende functies gesolliciteerd. Al vrij snel ben ik op een fijne nieuwe werkplek terecht gekomen. Laatst dacht ik nog even terug aan de prioriteiten die ik voor een nieuwe werkkring had bepaald en realiseerde me dat ik praktisch alle punten gerealiseerd heb!”

MEER ERVARINGEN

LOOPBAANCOACHING         INCOMPANY         WERKWIJZE         JOY(CE)         ERVARINGEN         CONTACT