BELUISTER PODCASTS

JOYCE BLOK | JOY! LOOPBAANCOACHING IN HAARLEMS DAGBLAD

Hoe kijkt u terug op uw loopbaan? Op deze en andere vragen gaven maar liefst 1415 gepensioneerde leden van het onderzoekspanel Regiopeil antwoord. Aan Joyce Blok van JOY! Loopbaancoaching de eer om de resultaten van de enquête door te nemen.

'Geweldig vindt Joyce alle gegeven adviezen die goed aansluiten bij haar eigen drukke praktijk: volg je hart, zoek uit wat je fijn vindt, wat bij je talenten past. Doe werk waar je blij van wordt, dat is belangrijker dan veel verdienen en hou je langer vol. En wil niet te snel. Ceo worden kan altijd nog...'

Lees het volledige artikel >>

BEKIJK INTRO VLOG

BEKIJK VLOG MET 3 TIPS

BEKIJK NOG MEER TIPS

Beluister de 3-delige podcastserie JOY! waarin een aantal cliënten hun ervaringen delen voorafgaand, tijdens en na afloop van hun loopbaantraject.

Of bekijk mijn introductievideo! In deze vlog leg ik kort uit wie ik ben, wat ik doe, en natuurlijk, wat ik voor je kan betekenen.

Daarnaast heb ik ook nog 2 vlogs gemaakt waarin ik je praktische tips geef. Hiermee kun je zelf actief aan de slag naar meer plezier in je werk.

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK

JOY! = Joyce Blok. Voordat ik mijn hart volgde en loopbaancoach werd, was ik regiomanager. Doordat ik zelf heb ervaren wat nodig is om je passie om te zetten in een baan, ben ik ervan overtuigd dat ook jij alles in huis hebt om dit te realiseren. Zelfs als je daar op dit moment (nog) niet in gelooft.

Door middel van een een op maat gemaakt traject begeleid ik je graag om te worden en te zijn wie jij bent en wilt zijn.

Chantal: "De opdrachten en de gesprekken met Joyce hebben mij heel goed op weg geholpen om de karakteristieken te vinden die bij mij passen qua werk en omgeving. Ze was oprecht geïnteresseerd, had geduld, straalde rust en vertrouwen uit en stimuleerde me ook om out of the box te denken, om te durven dromen. Door de inzichten die ik heb gekregen, heb ik een nieuwe functie gevonden: een mooie vervolgstap in mijn carrière."

NLP bij het Instituut voor Eclectische Psychologie. Joyce geeft les in NLP bij ICM opleidingsinstituut.

WAAR LIGT JOUW JOY!

Kenmerkend voor JOY!(CE) is haar open, positieve en betrokken instelling. Zij kan heel doelgericht doorvragen en tegelijkertijd precies aanvoelen wat er ‘tussen de regels door’ - of niet wordt gezegd - maar wat wél belangrijk is. Haar kracht ligt in het creëren van een stevige vertrouwensband en een veilige omgeving waarin mensen zichzelf kunnen zijn en zich kwetsbaar durven op te stellen.

Samen met jou onderzoekt ze je mogelijkheden en de dingen waar jij blij van wordt en energie van krijgt. Kortom waar jouw hart, jouw JOY, ligt!

PARTICULIEREN & ORGANISATIES

JOY! Loopbaancoaching adviseert en begeleidt particulieren, maar ook medewerkers en leidinggevenden van zowel profit als non-profit organisaties zoals: Waternet, KLM, ABN AMRO, InHolland Hogeschool, DPG Media, Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW), Hoogheemraadschap Rijnland, provincie Noord-Holland, Ipsos, Brandweer Amsterdam-Amstelland en de gemeenten Haarlem, Almere, Zaanstad en Amsterdam.


ONTWIKKELING

Persoonlijke en professionele ontwikkeling is belangrijk voor Joyce en is tevens een grote inspiratiebron. Zij voltooide onder andere een post-hbo Masterclass voor Loopbaanbegeleiding (Hoogendijk) en volgde de Practitioners en Master Practitioners

LOOPBAANCOACHING         ORGANISATIES         WERKWIJZE         JOY(CE)         ERVARINGEN         CONTACT

© 2023 JOY! Loopbaancoaching | Alle rechten voorbehouden | KVK 53272196

MEER ERVARINGEN